Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Verkkokaupan toimitusehdot

Yellow Corner Studios verkkokaupan ehdot

Tekemällä ostoja tai tilauksia Yellow Corner Studios:n verkkokaupassa, hyväksyt nämä toimitus- ja peruutusehdot.

 

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Yellow Corner Studios (Foto Bakery Oy, y-tunnus 2968750-4). Myymme verkkokaupan kautta lähiopetuksena järjestettäviä kursseja. Kursseja voivat ostaa  suomalaiset täysi-ikäiset yksityishenkilöt sekä yritykset. Kaikki verkkokaupan tuotteiden hinnat on ilmoitettu Euroissa (€) ja kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin, sekä kurssitietoihin liittyviin muutoksiin. Myymme ja toteutamme verkkokaupan tuotteita ja palveluita toistaiseksi vain Suomen rajojen sisällä suomalaisille asiakkaille.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan ensisijaisesti Yellow Corner Studios:n verkkokaupassa. Asiakkaan tehdessä tilauksen, sitoutuu asiakas voimassa oleviin kurssikaupan toimitusehtoihin sekä tuotteiden hintoihin ja toimituskuluihin. Tilausvahvistus lähetetään asiakkaalle sähköpostitse. Mikäli et saa tilausvahvistusta, tarkistathan roskapostikansion sekä mahdolliset sähköpostisuodattimet. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta. Kaikki Yellow Corner Studios:n asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä tietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen, siinä ilmenevien mahdollisten epäselvyyksien selvittämiseen ja viestintään asiakkaan kanssa.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Alisa Lasku ja Alisa Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/ Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Alisa Lasku on joustava ja turvallinen maksutapa. Maksutapa sopii kaikille yli 20-vuotiaille kuluttajille kaiken tyyppisiin ostoksiin. Halutessasi voit jakaa laskun pienempiin osiin ja maksaa takaisin jopa 60 erässä. Lisätietoja Alisa Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/ Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää. Lisätietoja Alisa Yrityslaskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4) Sähköposti: helpdesk@vismapay.com Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-16) Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta.

Toimitus

Asiakkaan osallistuminen kurssille on vahvistettu, kun asiakas on ilmoittautunut verkkokaupan kautta kurssille ja maksanut tilauksen. Vahvistus kurssille osallistumisesta toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Immateriaalioikeudet

Kurssien harjoitteisiin ja muuhun kirjalliseen ja sähköiseen materiaaliin liittyvät immateriaalioikeudet kuuluvat Yellow Corner Studiosille ja soveltuvasti sen kolmansille osapuolille, esimerkiksi Yellow Corner Studios:n verkkokauppaan sopimussuhteessa oleville kouluttajille. Tällä sopimuksella ei siirretä mitään immateriaalioikeuksia asiakkaalle. Kaikki kurssien  materiaali on tarkoitettu vain kyseisen tuotteen ostaneiden asiakkaiden henkilökohtaiseen käyttöön. Materiaalin kaikenlainen levittäminen, kopioiminen, jakelu tai muu tekijänoikeuksia rikkova toiminta on ehdottomasti kielletty. Mikäli havaitsemme väärinkäytöksiä, käyttäjätunnus suljetaan. Tekijänoikeusrikkomuksista seuraa myös vahingonkorvausvelvollisuus.

Virhevastuu

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan ensisijaisesti yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Verkkokaupan vastuunrajoitukset

Verkkokauppa ei vastaa mahdollisista toimintakatkoksista esimerkiksi huoltotöiden, teknisten vikojen tai muiden vastaavien syiden vuoksi eikä tietoliikenneyhteyden tai internet-verkon mahdollisista toimintakatkoista. Verkkokauppa ei vastaa palvelun mahdollisesti sisältämistä virheistä tai puutteellisuuksista eikä palvelun sisältämien tietojen käytöstä tai tulkinnasta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Verkkokauppa ei vastaa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta, joka voi johtua palvelun toiminnasta tai siitä, ettei palvelu toimi. Kaikissa tapauksissa Verkkokaupan korvausvastuu rajoittuu sen asiakkaalta 12 kuukauden aikana saamiin maksuihin.

Ylivoimainen este

Työtaistelu, räjähdys, tulipalo, luonnonkatastrofi, tietoliikennehäiriö, viranomaisen määräys tai muu sopijapuolista riippumaton ylivoimainen este (force majeure), joka kohdistuu tähän verkkokauppaan, Yellow Corner Studios:iin tai tämän alihankkijaan, vapauttaa sopijaosapuolen noudattamasta tämän sopimuksen velvoitteita esteen keston ja kohtuullisen ajan esteen poistumisen jälkeen, kunnes velvoitteiden täyttämisen edellytykset pystytään palauttamaan.

Peruutukset

Kurssien suunnittelu ja järjestäminen vaatii paljon valmisteluja ja jokainen osallistumismaksu on tärkeä tapahtuman tuottamisessa. Kurssille osallistumisen voi peruuttaa, mutta kurssimaksua ei palauteta mikäli kurssi toteutuu. Sairaustapauksissa kurssimaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan. Oman kurssiosallistumisen voi tarvittaessa myös siirtää toiselle osallistujalle, jolloin siirrosta pitää ilmoittaa Yellow Corner Studios:lle hyvissä ajoin ennen kurssin ajankohtaa.

Verkkokaupan yhteystiedot

 

Nimi: Yellow Corner Studios (Foto Bakery Oy)

Email: info@yellowcornerstudios.fi

Puhelin: +35850 5572379

Postiosoite: Vilhonvuorenkatu 11 B, 00500 Helsinki