Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Studio

Tilava studio

Tilan kokonaispinta-ala on 170 m2 josta varsinaista studiotilaa on 63 m2. Myös sisustetut tilat on suunniteltu toimimaan erinomaisesti kuvauslokaatioina.

Valo

Tilaan tulvii runsaasti epäsuoraa auringonvaloa kahdesta ilmansuunnasta ja tarvittaessa koko tilan saa pimennettyä pimennysverhoilla.

Hyvin varusteltu keittiö

Kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikroaaltouuni sekä astiasto ovat vuokraajan käytössä. Keittiö soveltuu tarvittaessa myös inspiroivaksi kuvauslokaatioksi.

Catering

Lähialueen runsas ravintolatarjonta ja yhteistyökumppaneidemme catering-palvelut täydentävät kokonaisuutta.

Meikkaushuone

Vuokraajan käytössä on erillinen, siisti ja viihtyisä meikkaus- ja pukuhuone, jossa myös suihkutila.

Pysäköinti

Lähialueelta löytyy hyvin maksullisia parkkipaikkoja ja koko päivän kestäviin kuvauksiin vuokraamme sisäpihalla sijaitsevaa autopaikkaa hintaan 25 € / päivä.

Tapahtumat

Tilaa vuokrataan myös erilaisiin yritystapahtumiin, esimerkiksi koulutuksiin ja tiimipäiviin.

Siivous

Vuokralaisia odottaa aina siivottu tila ja vuokrauksen jälkeinen perussiivous kuuluu vuokran hintaan.

Kuvauskalusto

Studiotilan vuokraan ei kuulu kuvauskalustoa, mutta kauttamme on mahdollista vuokrata erikseen Elinchrom studiovalot (3kpl), varusteet ja valonmuokkaimia hintaan 60€/päivä + alv 24%.

Näyttävä kokous- ja koulutustila

Meiltä löytyy tapahtumatila noin 30-40 henkilölle

Tilava studio

Studion pinta-ala on 63 m2 ja studiosta löytyy yli 5 m leveä infinity wall, teline valokuvauskartongeille sekä liikuteltava kaksipuolinen kuvausseinä.

Tila ylitti odotukset valoituudellaan ja upealla "viidakkosisustuksellaan". Erilaisista nurkkauksista sai paljon irti ja niitä olisi voinut hyödyntää vieläkin monipuolisemmin jos olisi ollut tarve.

Heidi Tuisku - S&H Visions

Kaikki sujui erinomaisesti ja ammattimaisesti ja tila ylitti odotukset. Todella viihtyisä ja yksityiskohtia myöten toimiva. Mahdollistaa monipuolisen työskentelyn. Loistava sijainti Sörnäisissä hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Kiitos hyvästä palvelusta!

Pequ Nieminen - HIDASTA ELÄMÄÄ

Kaikki tilaisuuteemme osallistujat olivat aivan haltioissaan tilasta! Freesiys, kaunis sisustus, tilan monipuolisuus ja toiminnallisuus ylittivät odotuksemme. Upeat tilat joita varauksetta suosittelemme erilaisiin tilaisuuksiin.

Elina Wainio - Talent Vantaa/Laurea AMK