Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

KAUNEUDEN BISNES, VAI BISNEKSEN KAUNEUS? LUO KAUNEUSALAN MENESTYSPOLKUSI ANU LEVYN OPEISSA

290€

+ ALV 24%

Lauantai 16.3.2024
Klo 10:00 – 16:30
Kouluttaja Anu Levy
Yellow Corner Studios, HELSINKI
Kurssilla on yhteensä 30 paikkaa, jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä

“Täydellinen meikkipohja kestää ja on tärkein perusta onnistuneen lopputuloksen kannalta” – Miksi et pohjustaisi liiketoimintaasi samalla ajatuksella?

Tervetuloa osallistumaan ainutlaatuiseen kurssipäivään, joka syventyy kauneusalan liiketoiminnalliseen kehitykseen! Kurssin vetäjänä toimii alalla pitkään ja kansainvälisestikin vaikuttanut Anu Levy, joka tarjoaa kaikille kauneusalan tekijöille teoriapainotteisen kurssikokonaisuuden keskittyen liiketoimintaan, markkinointiin, verkostoitumiseen sekä muihin kriittisiin osa-alueihin.

Voit olla vasta työuraasi aloitteleva tekijä tai jo alalla pitkään toiminut, sillä tämä kurssipäivä sopii kaikille kauneusalan tekijöille ja yrittäjille, jotka haluavat syventää tietämystään alasta ja ovat kiinnostuneita oman liiketoimintansa kehittämisestä. Kurssipäivän aikana pureudutaan muun muassa verkostoitumiseen alalla, kulurakenteisiin, oman työn hinnoitteluun sekä muihin “alakohtaisiin kommervenkkeihin”. Anu pilkkoo peruasiat käytännön tasolle aina yrittäjän vakuutuksista työvälineisiin, asiakaspalveluun ja oman mielen hallintaan.

Kurssipäivä on tiivis ja teoriapainotteinen ja sen tavoitteena on luoda myös turvallinen ympäristö keskusteluun alasta ja yrittämisestä osallistujien kesken. Kurssipäivä on näin myös erinomainen mahdollisuus tavata ja verkostoitua alan muiden tekijöiden kesken. Tämän vuoksi avaamme anonyymin kysymysosion, johon kurssille osallistujat voivat halutessaan lähettää kysymyksensä Anulle jo etukäteen. Kysymyksistä poimitaan ensisijaisesti sellaiset, joista katsotaan olevan hyötyä kaikille kurssille osallistuville. Kysymykset käsitellään anonyymisti kurssipäivän aikana.

Kurssin hintaan sisältyy herkullinen lounas jälkkäreineen, kahvi- ja teetarjoilu sekä virvokkeet inspiroivassa ja viihtyisässä kurssilokaatiossa Yellow Corner Studiolla Helsingissä.

KENELLE KURSSI SOPII

Kurssin sisältö on suunniteltu kaikille kauneusalan ammattilaisille, jotka kaipaavat selkeyttä ja varmuutta oman liiketoimintansa tueksi. Kurssipäivä tulee olemaan tiivis ja teoriapainotteinen, tarjoten mahdollisuuden myös avoimeen keskusteluun ja verkostoitumiseen alan tekijöiden sekä kouluttajan, Anu Levyn, kanssa.

Tämä inspiroivassa miljöössä Yellow Corner Studiolla järjestettävä workshop on ainutlaatuinen tilaisuus tulla kuulemaan ja oppimaan alalla vahvasti toimivan ammattilaisen Anu Levyn yli 20 vuotisesta urasta sekä alasta jonka “nichemäisyys”, luovuus ja naisvalta asettavat sille tiettyjä erityispiirteitä.

MITÄ TARVITSET MUKAAN

Kurssi on teoriapainotteinen, halutessasi voit ottaa mukaan omat muistiinpanovälineet.

KURSSIN AIKATAULU

Klo 10:00 – 10:30

 • Anun oma esittely ja tausta
 •  Työskentelytavat ja työn tavoitteet sekä mahdollisuudet kauneusalalla: Mihin haluat suuntautua?
 • Aamukaffet!

Klo 10:30 – 12:00

 • Alalle tulemisen haasteet ja ratkaisut: Mistä kannattaa aloittaa vastavalmistuneena tai alanvaihtajana?
 • Lisäkoulutusmahdollisuudet ja niiden hyödyntäminen
 • Yrittäjyyden kustannukset ja oman työn hinnoittelu kovan kilpailun kentällä: Kannattaako tehdä “satasen päiviä”?

Klo 12:00 – 13:00

 • Herkullinen, YCS kurssilaisille räätälöity mezelounas
 • Verkostoitumista muiden kurssilaisten kanssa. Lisää kaffea!

Klo 13:00 – 15:00

 • Markkinoinnin mahdollisuudet ja verkostoitumisen vaikutukset työllistymiseen
 • Sosiaalisen median rooli ja oman portfolion ylläpitäminen
 • Asiakkaiden hankinta, -hallinta ja epävarmuuden sietäminen hiljaisina aikoina
 • Yhteistyökumppanit, kollegat ja tiimityö kauneusalan yrittäjänä

Klo 15:00 – 16:00

 • Alaan liittyvät erityispiirteet ja niiden vaikutukset
 • Valmistautuminen erilaisiin työilmapiireihin ja “keikkatyöhön”
 • Työn ja vapaa-ajan tasapaino sekä oma mielenhallinta
 • Käydään osallistujien ennakkokysymykset sekä muut tähän mennessä mieleen tulleet ajatukset läpi yhteisesti ja luodaan keskustelua niiden pohjalta

Klo 16:00 – 16:30

 • Kurssin yhteenveto ja päätössanat

Klo 16:30 – 17:00

 • Kurssi päättyy, tiloissa voi olla ja verkostoitua vapaasti muiden osallistujien kesken

ANU LEVY

Anu Levy on menestynyt MUAH ammattilainen, joka tarjoaa inspiroivan ja ainutlaatuisen kurssipäivän yli 20 vuoden kokemuksella erilaisten luovien tuotantojen parista.

Anu on alunperin valmistunut Cidesco-kosmetologiksi ja pian valmistumisen jälkeen lähtenyt syventämään osaamistaan Lontooseen, University of the Arts London College of Fashion yliopistoon ja opiskellut siellä meikkaajaksi. Anu viihtyi Lontoossa yhteensä lähes 10 vuotta ja teki kuvauksia tunnetuille muotilehdille kuten Marie Claire, ELLE, Cosmopolitan, The Telegraph Magazine sekä mainoskuvauksia mm. Harrodsille, Sonylle ja Marks & Spencerille. Työhön kuului muotinäytöksiä mm. Paul Smithille, sekä muutama kausi Haute Couture -näytöksiä Pariisissa Diorille, Valentinolle ja John Gallianolle. Vuonna 2014 Anu sai arvostetun Elle Awards -palkinnon Vuoden meikkitaiteilijana.

Tällä hetkellä Anu työskentelee meikkaajana tiiviisti suomalaisten vaatemerkkien ja tavaratalojen kanssa sekä monissa mainosalan tuotannoissa ja opettajana Makers -meikkaajakoulun meikkauskursseilla. Anu rakastaa työtään ja kokee, että kauneusalan urapolku alalla voi olla tosi moninainen ja mielenkiintoinen! Pitkän ja antoisan uran tehneenä Anu tykkää jakaa tietoa ja tukea myös muita alan tekijöitä, mistä syntyikin idea kauneusalan liiketoimintaan ja ”bisnesmentorointiin” keskittyvästä kurssista, jonka saamme nyt Yellow Cornerilla kokea ihan ensimmäistä kertaa Anun vetämänä!

Maskeeraaja-Anu-Levy-112

Ilmoittaudu mukaan!

Ajankohta: Lauantai 16.3. klo 10-16:30

Kurssin vetäjä: Anu Levy

Tämä inspiroivassa miljöössä Yellow Corner Studiosilla järjestettävä kurssi on ainutlaatuinen tilaisuus kaikille kauneusalan ammattilaisille, jotka kaipaavat selkeyttä ja varmuutta oman yrittäjyytensä tueksi. Kurssin vetäjä Anu Levy jakaa tietoa ja käytännön vinkkejä yli 20 vuotisen uransa ajalta ja kurssipäivä tarjoaa lisäksi mahdollisuuden avoimeen keskusteluun, kysymysten esittämiseen ja verkostoitumiseen muiden tekijöiden kanssa.