+ ALV 24%.
“Hyvä ruokakuva kertoo, miltä ruoka maistuu!” Näin sanoo ruokakuvauksen ammattilainen Tero Honkaniemi, joka vie sinut syvälle ruokakuvaamisen saloihin ja paljastaa mm. kuinka stailaamalla saadaan kuollut olut tai ruoka-annos henkiin upeita kuvia varten – unohtamatta ruokakuvauksen perusasioita aina valaisusta oikeanlaiseen kalustoon, kuvakulmien valintaan ja asetteluun.
Tero on toiminut sisällöntuottajana ja valokuvaajana monille tunnetuille elintarvikebrändeille ja ruokataloille kuten HK, Kariniemen, Dr. Oetker, Apetit sekä Satokausikalenteri, ja jakaa nyt ruokakuvauksesta kiinnostuneille valokuvaajille ainutlaatuisen ja inspiroivan setin kurssin muodossa! Kurssipäivän aikana tulet oppimaan ruokakuvauksen ja -stailauksen tärkeimpiä taitoja ja käytännön työpajoissa pääset kokeilemaan ja soveltamaan kaikkea oppimaasi Teron ohjauksessa.
Samalla sinulla on loistava mahdollisuus päivittää omaa portfoliotasi näyttävillä ruokakuvilla.
Kurssin hintaan sisältyy herkullinen lounas sekä kahvi- ja teetarjoilu kurssilokaatiossa.
Kurssin sisältö on suunniteltu valokuvaajille, joilla on jo kuvauskokemusta sekä omaa kamera- ja valokalustoa, ja haluavat laajentaa osaamistaan ruokakuvaamisen parissa. Kurssilla käydään läpi teknisiä asioita liittyen ruokakuvien valaisuun, asetteluun ja kalustoon, olettaen että osallistujilla on valokuvaamisen perustaidot hallussa.
Ota mukaan oma kamerasi loppupäivän workshopia varten. Kurssin yhteistyökumppani Fimeko Oy mahdollistaa Profoto salamalaitteiden, valonmuokkainten sekä yleisimpiin kameramalleihin sopivien lähettimien käytön kurssin aikana.
Klo 10:00 – 12:00
Klo 12:00 – 13:00
Klo 13:00 – 13:30
Vieraileva puheenvuoro
Klo 13:30 – 15:00
Klo 15:00 – 16:30
Klo 16:30 – 17:00
Tero Honkaniemi on ammattivalokuvaaja, kokki, AMK-restonomi sekä ruokatuotekehityksen- ja markkinoinnin tekijä, joka tuo kurssille monipuolisen osaamisensa ja pitkän kokemuksensa ruoan maailmasta sekä valokuvaamisesta.
Teron urapolku ruoan parissa alkoi vuonna 1997, jolloin Tero valmistui kokiksi. Tero ehti työskennellä ravintola-alalla toistakymmentä vuotta, jonka jälkeen hän opiskeli restonomiksi ja suuntautui elintarvikemarkkinoinnin sekä -myynnin pariin. Työtehtävät monipuolistuivat ja Tero työskentelikin heti valmistumisensa jälkeen vuodesta 2011 eteenpäin HKScanilla ruokasisällöntuottajana ja vastasi mm. yrityksen ruokakuvien toteutuksesta. Ammatillisen pätevyyden Tero hankki suorittamalla VAT-opinnot ja tämän jälkeen Tero onkin toiminut aina vuodesta 2019 asti täysipäiväisesti yrittäjänä ja valokuvaajana ja saanut kuvata mm. seuraaville elintarvikebrändeille ja ruokataloille: HK, Kariniemen, Naapurin maalaiskana, Elovena, Satokausikalenteri, Dr. Oetker, Apetit, Pouttu, Findus, Linkosuo ja Raflaamo.
Ajankohta: Tiistai 05.03.2024. klo 10-16:30
Kurssin vetäjä: Tero Honkaniemi
Osallistu inspiroivalle kurssille, joka vie sinut ruokakuvaamisen saloihin! Tällä kurssilla opit ruokakuvauksen tärkeimpiä taitoja niin teorian kuin käytännön työpajojen muodossa ruokakuvauksen ja -stailauksen monitaiturin opeissa.